NAAILESSEN OOK ONLINE

Voor wie is deze cursus?

voor starters - voor leergierigen - voor hen die de puntjes op de i willen zetten. Kortom naailessen voor iedereen die graag eigen creaties maakt. Of dat nu een leuk speldenkussen is of een mooie jurk. Sizenzo geeft les naar aanleiding van eigen wensen. 

Wat leer je tijdens de cursus?

·        een patroon op stof leggen en knippen

·        de naaimachine inrijgen en bedienen

·        diverse steekpatronen

·        gebruik van diverse naaivoetjes

·        diverse vaardigheden en naaitechnieken


Tijdens de lessen leer je de patronen over te nemen op patroontekenpapier en ze aan te passen. Vervolgens gaan we patronen op stof leggen en knippen.

Goed gereedschap is het halve werk. Het kiezen van het juiste garen, het goed inrijgen van de naaimachine en het plaatsen van de spoel, de keuze van de steekgrootte en de keuze van de stof, kunnen bijdragen aan het succes van een werkstuk.

De diversiteit aan steken is groot. Dit kunnen functionele steken zijn, maar ook kunnen steken als sier worden gebruikt. Hier horen ook verschillende voetjes bij.

De technieken die je leert zijn op allerlei creaties toepasbaar. Hierdoor leer je steeds zelfstandiger te werken en wordt je inzicht aanzienlijk vergroot.

Persoonlijke aandacht is hiervoor erg belangrijk, maar ook het zelf doen. Om dit optimaal te bereiken geef ik les aan 1 persoon tegelijk.

Misschien heb je al enige ervaring en wil je bepaalde technieken onder de knie krijgen, ook dat is mogelijk. Laat me weten wat je wens is.

De lestijden zijn in overleg.
Prijzen

Enkele les € 35,00 

6 lessen á 2 uur per les € 180,00

Lesgeld dient vooraf betaald te zijn via de bank of contant voor aanvang van de eerste les.


Voor meer informatie kun je contact opnemen via:

CONTACT

info@sizenzo.nl

Telefoon: 06 15 86 77 46 

Sizenzo
Boonakker 34
5384 MG Heesch 

KvK: 62751174

 
Opbellen
E-mail